Viatti Strada Asimmetrico 215/55 R16

La comandare anvelope in Moldova Viatti Strada Asimmetrico
Caracteristici
  • Dimensiune 215/55 R16
  • Indice de sarcina 93 (650kg)
  • Indice de viteza V (240km/h)
  • Producator Viatti
  • Tip de masina Autoturism
  • Sezonalitate Vara
  • Tara Russia
Pret: 1330 MDL

Anvelopele Viatti Strada Asimmetrico 215/55 R16 93V sunt special concepute spre exploatare pentru perioada calda a anului. Anvelopele in cauza sunt preconizate pentru masini de tip pasager. Fiind elaborate in baza unor tehnologii si metode moderne, acestea se descurca de minune si cu eficienta pe suprafetele de drum uscate sau umede. La asigurarea manevrabilitatii si a stabilitatii contribuie, in mod direct, prezenta unui amestec de cauciuc specializat, precum si a altor elemente unice, care sporesc durata de viata a pneurilor. Distanta mica de frinare a fost asigurata datorita adaugarii unui astfel de element, precum: acid silicic. Astfel, pneurile Viatti Strada Asimmetrico 215/55 R16 93V pot fi intrebuintate fara probleme pe drumuri asfaltate cit si suprafete de drum off-road.

Viatti Strada Asimmetrico 215/55 R16 93V reprezinta perechea de anvelope ideale pentru sezonul de vara. Modelul imbunatatit al benzii de rulare garanteaza o aderenta buna cu suprafata de drum. De asemenea, in acest model sunt puse in aplicare lamele noi de tip 3D, care sporesc destul de mult insusirile practice ale pneurilor. Iar canelurile modernizate indeparteaza eficient si rapid apa din zona de contact. Plus la aceasta, merita sa specificam prezenta unui nivel de zgomot practic imperceptibil, in timpul deplasarii cu masina, astfel oferind conducatorului auto o calatorie placuta si linistita.

Daca este sa vorbim despre valori atmosferice foarte ridicate, este important sa mentionam ca in astfel de cazuri pneurile nu-si pierd din proprietati si trasaturi specifice, cin din contra se manifesta de minune, caracterizindu-se prin siguranta si control maxim. Pneurile simt foarte bine suprafata de drum, iata de ce nu apare nici o dificultate in cadrul miscarii. In mod general, Viatti Strada Asimmetrico 215/55 R16 93V se deosebesc prin parametri imbunatatiti, fiind indreptati spre obtinerea unor performante remarcabile in timpul deplasarii. Iar rezistenta la uzura permite un interval de intrebuintare indelungat.