Viatti Bosco A/T 205/75 R15 97H

La comandare anvelope Viatti Bosco
Caracteristici
  • Dimensiune 205/75 R15
  • Indice de sarcina 97 (730kg)
  • Indice de viteza H (210km/h)
  • Producator Viatti
  • Tip de masina SUV
  • Sezonalitate Vara
  • Tara Russia
Pret: 1150 MDL

Anvelopele Viatti Bosco A/T 205/75 R15 97H sunt special concepute spre utilizare pentru perioada calda a anului, adica sezonul de vara. Pneurile in cauza se potrivesc de minune pentru SUV-uri. Sunt elaborate conform unor metode si tehnici contemporane si actualizate. Plus la aceasta fiind concepute in Rusia, acestea sunt preconizate sa se descurce exceptional cu orice suprafete de drum, fie vorba de drumuri uscate sau umede. Pneurile Viatti Bosco A/T 205/75 R15 97H combina cu perfectiune astfel de parametri precum: confort desavirsit si siguranta deplina in timpul deplasarii cu masina.

Desenul imbunatatit al benzii de rulare garanteaza deplasare sigura atit pe drumuri asfaltate, cit si off-road. La viteze mari, pneurile se caracterizeaza prin stabilitate si manevrabilitate datorita intrebuintarii unor compusi de cauciuc specializati care sporesc eficient capacitatile de performanta ale anvelopelor. De asemenea, anvelopele Viatti Bosco A/T 205/75 R15 97H se deosebesc prin prezenta unui numar impresionant de caneluri care elimina eficient si rapid cantitatea de apa din zona de contact, astfel nu este permisa realizarea procesului de acvaplanare.

De asemenea, pneurile Viatti Bosco A/T 205/75 R15 97H se caracterizeaza prin rezistenta la uzura, datorita utilizarii unui amestec de cauciuc unic, fapt ce asigura o durata de viata indelungata si utilizare fara dificultati. Rezistenta redusa la rulare permite in rezultat un consum micsorat de combustibil, ceea ce le ofera conducatorilor de masina posibilitatea de a economisi considerabil. Optind pentru anvelopele Viatti Bosco A/T 205/75 R15 97H dumneavoastra optati pentru calitate, eficienta si performanta unica. Plus la aceasta aveti parte de pneuri durabile si rezistente la interactiunea cu diferiti factori din exterior. Si sa nu uitam de pret, care este unul destul de accesibil din punct de vedere financiar, pentru fiecare, astfel orice conducator de masina este in stare sa procure pneuri Viatti Bosco A/T 205/75 R15 97H.