Viatti Strada Asimmetrico 205/55 R16 91V

anvelope Viatti Strada Asimmetrico in chisinau
Caracteristici
  • Dimensiune 205/55 R16
  • Indice de sarcina 91 (615kg)
  • Indice de viteza V (240km/h)
  • Producator Viatti
  • Tip de masina Autoturism
  • Sezonalitate Vara
  • Tara Russia
Pret: 1106 MDL

Anvelopele Viatti Strada Asimmetrico 205/55 R16 91V sunt concepute spre utilizare pentru sezonul cald, fiind intrebuintate pe larg pentru masini de tip pasager. Daca este sa vorbim despre pneurile in cauza, merita sa specificam ca acestea au fost elaborate pe baza unor metode si tehnologii sistematizate si perfectionate, fapt ce le permite sa dea dovada de performante unice si proprietati impecabile in cadrul procesului de rulare. Un accent deosebit a fost acordat indicatorului de manevrabilitate, astfel pneurile se caracterizeaza prin trasaturi bune de deplasare pe suprafete de drum umede, uscate si indeosebi noroioase.

Utilizarea unui amestec de cauciuc unic si a unor materiale de calitate a permis a atinge performante impresionante. Printre acestea putem mentiona siguranta deplina in timpul deplasarii cu masina si confort datorita unui nivel scăzut de zgomot. Plus la aceasta putem remarca un ambreiaj imbunatatit cu suprafata de drum, mai ales daca este vorba de un drum umed. Desenul imbunatatit al benzii de rulare nu permite uzarea inainte de termen a anvelopelor Viatti Strada Asimmetrico 205/55 R16 91V.

Anvelopele Viatti Strada Asimmetrico 205/55 R16 91V se caracterizeaza prin trasaturi eficiente si rapide de eliminare a apei din zona de contact, asigurind o deplasare linistitata si placuta. De asemenea compusii specializati de cauciuc sporesc in mod considerabil rezistenta la uzura, ceea ce asigura in rezultat o durata de viata indelungata si utilizare fara probleme in diferite conditii de drum si situatii atmosferice specifice pentru perioada de vara.

Rezistenta redusa la rulare permite un consum micsorat de combustibil. Si sa nu uitam de distanta mica de frinare care sporeste indicatorul de securitate in timpul deplasarii cu mijlocul de transport. Daca sunteti in cautare de un model de anvelope practic si accesibil, atunci optati pentru Viatti Strada Asimmetrico 205/55 R16 91V, deoarece acesta simbolizeaza exact ceea ce aveti nevoie pentru sezonul cald al anului.