Viatti Bosco Nordico (V-523) 205/70R15 96Т

In Moldova Viatti Bosco Nordico
Caracteristici
  • Dimensiune 185/75 R16C
  • Indice de sarcina 104 (900kg)
  • Indice de viteza R (170km/h)
  • Producator Viatti
  • Sezonalitate Iarna
  • Tara Russia
Pret: 1184 MDL

Anvelopele Viatti Bosco Nordico (V-523) 205/70R15 96Т sunt preconizate pentru sezonul rece (iarna). Desi, pneurile in cauza sunt considerate un model relativ nou comparativ cu altele, deja a reusit sa cucereasca conducatorii de masina datorita performantei impecabile de care dau dovada pe timp de iarna. Confectionate, utilizind doar tehnologii importate din Europa, acestea cu siguranta sunt o pereche de pneuri la care trebuie de atras atentia. Plus la aceasta merita sa specificam ca sunt acreditate cu numeroase certficate de ordin international, care atesta respectarea tuturor normelor si standardelor in cadrul procesului de fabricare.

Prezenta unui amestec de cauciuc sistematizat si a unor materiale unice contribuie in mod direct la un ambreiaj exceptional pe suprafete de drum inzapezite si acoperite de gheata. Anvelopele Viatti Bosco Nordico (V-523) 205/70R15 96Т se caracterizeaza prin rezistenta la uzura, fapt ce garanteaza o perioada indelungata de intrebuintare. Numarul marit de caneluri si lamele isi indeplinesc eficient rolul de a inlatura apa si zapada moale din zona de contact, de aceea nimic nu incurca la procesul de deplasare.

Anvelopele Viatti Bosco Nordico (V-523) 205/70R15 96Т se remarca printr-o distanta de frinare redusa, fapt ce asigura in cele din urma un consum micsorat de combustibil. Aceasta si este una dintre cauzele de ce aceste pneuri sunt apreciate si intrebuintate pe larg. A doua cauza ar fi nivelul practic imperceptibil de zgomot in decursul miscarii, datorita materialelor calitative din care sunt construite anvelopele, ceea ce presteaza in final confort si liniste.

Modelul de anvelope in cauza este usor in montare si se caracterizeaza prin trasaturi exceptionale de exploatare pe diferite suprafete de drum. Optind pentru pneuri de iarna Viatti Bosco Nordico (V-523) 205/70R15 96Т, dumneavoastra optati pentru calitate si performanta unica pe parcurs de iarna. Plus la acesta pretul pentru aceste pneuri este unul destul de accesibil. Deci, nu ezitati sa acordati o sansa acestui model de anvelope.