Viatti Brina Nordico (V-522) 175/70R13 82T

La comandare anvelope Viatti Brina Nordico
Caracteristici
  • Dimensiune 175/70 R13
  • Indice de sarcina 82 (475кг)
  • Indice de viteza T (190km/h)
  • Producator Viatti
  • Sezonalitate Iarna
  • Tara Russia
Pret: 1940 MDL

Anvelopele de iarna Viatti Brina Nordico (V-522) 175/70R13 82T au fost elaborate in baza unor tehnologii si metode moderne pentru a asigura o deplasare linistita si fara griji pe timp de iarna. Producatorul a intrebuintat doar materiale calitative, ceea ce a sporit considerabil durata de viata a pneurilor, acestea fiind rezistente la interactiunea cu diferiti factori din exterior. Anvelopele sunt special concepute pentru a face fata conditiilor aspre de mediu, garantind o deplasare echilibrata pe orice suprafete de drum. Acestea au fost supuse unor numeroase teste si verificari, calitatea pneurilor fiind acreditata de numeroase certificate normative de ordin international.

Designul benzii de rulare se caracterizeaza printr-un numar marit de lamele si caneluri, fapt ce intensifica manevrabilitatea si stabilitatea masinii in timpul deplasarii pe o portiune de drum acoperita de gheata, zapada sau lapovita. In plus, banda de rulare isi indeplineste eficient misiunea de indepartare a apei si zapezii moi din zona de contact, astfel este asigurat controlul maxim al masinii in felurite conditii. De asemenea, merita sa mentionam ca anvelopele Viatti Brina Nordico (V-522) 175/70R13 82T sunt destul de silentioase, deci nu provoaca zgomot in timpul deplasarii. Acest fapt este datorat in mare parte prezentei unui amestec de cauciuc unic, care nu dauneaza mediului inconjurator.

Pneurile Viatti Brina Nordico (V-522) 175/70R13 82T se deosebesc pritr-o distanta mica de frinare, ceea ce asigura un consum echilibrat de combustibil. In plus, merita sa specificam ca frinarea pe suprafete inzapezite sau acoperite de zapada, de asemenea este exceptionala. Optind pentru anvelopele in cauza, dumneavoastra optati pentru calitate, performanta inata si proprietati practice ale pneurilor. Iata de ce anvelopele Viatti Brina Nordico (V-522) 175/70R13 82T reprezinta o solutie eficienta pe timp de iarna. Inovatia si durabilitatea a facut aceste pneuri un model de incredere si destul de popular printre conducatorii de masina din intreaga lume.