Viatti Vettore Brina (V-525) 185/75R16C 104/102 R M+S

La comandare in Chisinau anvelope Viatti Vettore Brina
Caracteristici
  • Dimensiune 185/75 R16C
  • Producator Viatti
  • Sezonalitate Iarna
  • Tara Russia
Pret: 1899 MDL

Anvelopele Viatti Vettore Brina (V-525) 185/75R16C 104/102 R M+S reprezinta un model preconizat pentru perioada rece a anului (iarna). Ceea ce este specific pentru anvelopele in cauza este, in primul rind, elaborarea conform celor mai moderne si perfectionate tehnologii si metode importate din Europa, si in al doilea rind performanta si practicabilitatea impecabila a anvelopelor. Pneurile au trecut cu brio numeroase testari si verificari, de ordin intern si international, de aceea valoarea de calitate nu are cum sa fie pusa la indoiala. Modelul in cauza, Viatti Vettore Brina (V-525) 185/75R16C 104/102 R M+S, este destul de popular printre conducatorii de masina, deoarece asigura o deplasare confortabila pe timp de iarna.

Pneurile Viatti Vettore Brina (V-525) 185/75R16C 104/102 R M+S sunt elaborate pe baza unui amestec de cauciuc specializat, iar aceasta contribuie in mod direct la durabilitatea anvelopelor. Acestea nu-si modifica trasaturile unice, chiar si la cele mai scazute temperaturi atmosferice. Iar modelul imbunatatit al benzii de rulare nu numai indeparteaza rapid si eficient apa si zapada din zona de contact, dar de asemenea asigura o distanta de frinare micsorata pe suprafete de drum acoperite cu zapada si gheata. In final, conducatorul de masina are parte de o deplasare in siguranta. Iar acest indicator este cel mai important in decursul deplasarii cu mijlocul de transport, in orice perioada a anului si in orice conditii meteorologice.

Materialele calitative utilizate in cadrul procesului de producere a pneurilor nu dauneaza mediului inconjurator. Deci daca sunteti in cautare de o pereche de pneuri performante, calitative si durabile in timp, atunci ar trebui sa acordati o sansa anvelopelor Viatti Vettore Brina (V-525) 185/75R16C 104/102 R M+S. In plus valoarea pret - calitate este respectata in totalitate, fiecare obtinind niste pneuri de o performanta inalta. Acestea cu siguranta vor face deplasarea dumneavoastra pe timp de iarna o experienta de neuitat. Multi conducatori auto din intreaga lume deja au optat pentru anvelopele in cauza!