Anvelope Viatti in Moldova

Daca sunteti in cautare de o pereche de anvelope bune si calitative, Viatti este raspunsul. Performanta exceptionala si durabilitate in timp va sunt garantate. Comandind anvelope Viatti de la noi, dumneavoastra beneficiati de vulcanizare gratuita.

Anvelope Viatti

Viatti Strada Asimmetrico In Moldova
Viatti Strada Asimmetrico 215/55 R16 93V

Ambreiaj exceptional cu suprafata de drum datorita prezentei unui compus din cauciuc specializat.

Anvelopele Viatti Bosco A/T
Viatti Bosco A/T 205/75 R15 97H

Nivelul de zgomot practic imperceptibil si performanta impecabila fac aceste pneuri un lider in tarile europene.

Cumpara Viatti Strada Asimmetrico
Viatti Strada Asimmetrico 215/55 R16 93V

Asigura o deplasare placuta si linistita, datorita tehnologiilor si metodelor moderne in baza carora au fost concepute.

Cumpara in Chisinau Viatti Strada Asimmetrico R16
Viatti Strada Asimmetrico 205/55 R16 91V

Pentru masini mari, utilizate in conditii dificile.

Viatti Bosco A/T R18 in Moldova
Viatti Bosco A/T 255/55 R18 109H V-237

Sunt elaborate pe baza unei tehnologii moderne.

Avantaje

Vulcanizare mobila in dar
Garantie marita
Rezultate inalte la testarea anvelopelor

Despre companie

Deja de-a lungul mai multor ani compania Viatti se ocupa de distribuirea si comercializarea anvelopelor, pasind incontinuu pe calea performantei si calitatii. Datorita experientei acumulate in domeniu, compania se bucura de un numar impresionant de clienti multumiti. Intotdeauna incercam sa satisfacem necesitatile tuturor conducatorilor auto, propunind doar pneuri care corespund standardelor si normelor de ordin european. Anvelopele sunt testate si verificate in prealabil, iata de ce prezenta unor inconveniente este practic imposibila. Optind pentru compania noastra dumneavoastra optati pentru o deplasare linistita.

De asemenea, este important sa mentionam ca compania nu este reprezentata doar de pneuri de calitate, dar si de specialisti cu experienta, mereu gata sa ofere un sfat sau sa va ajute sa va decideti in favoarea unui pneu sau altul. Deci, nu ezitati sa acordati o sansa companiei Viatti. Dumneavoastra puteti deveni urmatorul client multumit.

Daca totusi inca stati la dubii si va intrebati de ce sa optati pentru compania Viatti? Noi suntem aici ca sa raspundem la aceasta intrebare si sa eliminam toate indoielile. In primul rind, anvelope de calitate care sunt capabile sa faca fata cu brio in diferite conditii meteorologice si suprafete de drum. In al doilea rind beneficierea de vulcanizare gratuita la comanda unei perechi de pneuri. Si in al treilea rind, o garantie marita, care va va elibera de griji si preocupari aditionale. Viatti inseamna calitate, performanta si durabilitate. Comandati anvelope Viatti de la noi. Aici gasiti cele mai avantajoase preturi de pe piata Moldovei!

Anvelope Viatti in Moldova

Puteti vizualiza intreaga gama de anvelope de la partenerii nostri Autoshina.md

Recenzii
Alexandru

Folosesc anvelope Viatti deja de un an si calitatea este la nivel. Sunt o persoana care iubeste sa calatoreasca mult, si deci am avut nevoie de niste pneuri rezistente. Prietenii mi-au recomandat Viatti. Iar alegerea a fost una potrivita. Manevrabilitate buna pe drumuri umede. Consum redus de combustibil. Plus, elimina eficient apa.

Igor

Anvelopele Viatti sunt destul de accesibile, dar cu toate acestea calitatile practice nu au de suferit. In urma utilizarii acestor anvelope, am remarcat aderenta buna pe suparfete umede, dar si un nivel redus de zgomot. Anvelopele sunt destul de dure, lucru ce se simte uneori la volan, in timpul deplasarii pe drumuri neasfaltate.

Sergiu

Am ramas multumit in urma utilizarii anvelopelor Viatti. Deja al doilea an si calitatile sunt aceleasi. Manevrabilitate si stabilitate buna, atit pe drum uscat, cit si umed. La viraje, de asemenea se manifesta bine. Recomand.

Elena

Am fost mulțumit de utilizarea anvelopelor Viatti. Le folosesc de al doilea an, iar calitatea nu s-a schimbat din momentul cumpararii. Manevrabilitate și stabilitate bune atât pe drumuri uscate, cât și pe ude. La viraje, se descurcă și ei bine. Vă recomand.

Petru

Anvelopele sunt practice, atit din punct de vedere a pretului, cit si a calitatii. Rezistente la acvaplanare si uzura. Distanta de frinare pe drumul uscat este foarte mica. Am ramas placut surprins. Acum le recomand tuturor.